VILLA OG LEILIGHETER FOR LEIE 

Bang Sarey Nordic Resort

p-koh_larn_full
p-koh_larn_full

press to zoom
Surin313
Surin313

press to zoom
bsnr_02
bsnr_02

press to zoom
p-koh_larn_full
p-koh_larn_full

press to zoom
1/21

Leie egen feriebolig er et ideelt alternativ til hotell. Ikke bare er det mer kostnadseffektivt, men i tillegg får du mer plass, ro og komfort for pengene. Det er en trend, her som hjemme, å leie en egen bolig for å nyte friheten dette medfører. Alle våre Villa og Leiligheter er unikt innredet og ingen er helt like, selv om alle har den samme gode standarden. Innenfor dette har vi tilrettelagt for flere ulike kategorier slik at du kan best velge hva som passer for deg og dine behov.


Vi har egen sjåfør og egen minibuss i Resorten som sørger for at alle enkelt kommer seg til og fra dit man måtte ønske. Ved ankomst til Thailand kan vi arrangere med en egen sjåfør som venter på dere på flyplassen og sørger for en behagelig og rask tur til oss. Vi har også daglige ruter til flere av strendene i området for en meget billig penge.

Bang Sarey Nordic Resort har norsk ledelse og en kombinasjon av norsk og thailandsk administrasjon som aktivt er til stede i Resorten, blant annet for å besørge en mest mulig knirkefri ferie for alle. Vårt serviceapparat bestående av mer enn 25 heltidsansatte, passer på anlegget og utfører vedlikehold som gjør at Resorten til enhver tid er trygg, ren, velstelt og pen.

Vi har også enkelte boliger – både leilligheter og hus – som er tilpasset rullestolbrukere.

Resepsjon/ service kontor, 3 store salt-vann bassenger, restaurant, minimarked, Spa, treningstudio, aktivitetsområde ute, lekepark for de minste osv. finnes inne på Ressorten.